Over Martijn


Opdrachtgevers waarderen mij om mijn loyaliteit, gedrevenheid en oog voor detail. Ze omschrijven me als sterk analytisch, communicatief en sociaal vaardig.

Ik beweeg me eenvoudig op meerdere niveaus in organisaties en kan uitstekend inzicht verschaffen in de technische, politieke en procesmatige aspecten van de opdracht. Door een constante verificatie van begrippen valideer ik de juistheid van mijn observaties. Door mijn inlevingsvermogen ben ik in staat in hoog tempo een helikopterview te ontwikkelen van elk probleemgebied, gecombineerd met een scherp oog voor detail. Op basis hiervan maak ik een uitgewerkt plan en voer dit plan daarna uit. Daarbij bewaak ik continu de verwachtingen.

Het neerzetten van een goed team met een mix van humor, plezier hebben in je werk en resultaten neerzetten is voor mij onmisbaar om het gewenste resultaat te behalen. Ik denk eerst goed na en voer daarna pas uit, scheid hoofdzaken van bijzaken en werk nauwkeurig.

Door een mix van bedrijfsmatige, organisatorische en IT kennis kan ik goed conceptualiseren om tot oplossingen te komen. Ik bouw daarbij bruggen tussen organisatie, proces en techniek, gebruik makend van (in)formele kanalen om tot resultaat te komen. Key daarbij is de opgedane kennis en ervaring over te dragen zodat continuïteit gewaarborgd is.